PSG wil contracten van Neymar en Mbappé verlengen

14 juni 2020, 13:12   Bijgewerkt: 14 juni 2020, 13:19

Als het aan Paris Saint-Germain ligt, verlengen Neymar en Kylian Mbappé hun verbintenissen in de Franse hoofdstad. Beide sterren hebben nog contracten voor twee jaar in Parijs, maar de club wil graag nog langer door met de aanvallers. Of dat gaat lukken, is nog maar de vraag.

Vorig jaar deed Neymar er alles aan om naar FC Barcelona te vertrekken, terwijl Mbappé gevolgd wordt onder meer Real Madrid. "Er is niets dat ons zegt dat zij in de zomer zullen vertrekken", zegt directeur Leonardo tegen Journal du Dimanche. "Ze liggen allebei nog voor jaren vast en we zijn aan het bekijken wat we kunnen doen. We willen met ze verder, dat is duidelijk. Mbappé is de toekomst van PSG, de speler die iedereen wil. Hij zit nu al bij de vijf beste spelers van de wereld. Je hebt Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, die 32 en 35 jaar oud zijn, en dan heb je de 28-jarige Neymar en de 21-jarige Mbappé. Zij spelen bij ons en dat houden we graag zo."

Leonardo geeft aan dat Neymar niet meer bezig is met Barcelona. Dat verhaal is inmiddels niet meer aan de orde volgens de directeur. "We hebben het er niet meer over gehad en hij is hier gelukkig. Hij kan terugkijken op een sterk seizoen." Wie niet blijven, zijn de ervaren Edinson Cavani en Thiago Silva. Zij vertrekken deze zomer uit Parijs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen