Nare ervaring Groeneveld: onterecht opgepakt door politie

14 juni 2020, 10:56

Voordat Engeland in lockdown ging door de coronacrisis, beleefde Arnaut Danjuma Groeneveld een vervelend incident in het land. De buitenspeler van Bournemouth werd namelijk aangehouden door de politie op verdenking van poging tot moord. De aanvaller schrok zich een hoedje en werd vervolgens weer vrijgelaten omdat het om persoonsverwisseling bleek te gaan.

Het gebeurde op 16 maart, toen Groeneveld op straat werd aangehouden door twee agenten. "Ik vroeg: "wat heb ik gedaan?" Maar ze schreeuwden terug dat ik mijn mond moest houden en mijn handen op het raam moest drukken", vertelt hij maanden later tegen The Sun. "Dat deed ik, waarna ik weer vroeg wat ik had gedaan. Maar de agenten wilden niets zeggen en wachtten op assistentie."

"Het was beschamend", vertelt de 23-jarige international. "Mensen liepen langs en maakten foto's. Ik werd boos en zei wat dingen die ik niet had moeten zeggen. Maar ik was zo gefrustreerd. En uiteindelijk zeiden de agenten: "je bent niet degene die we zoeken, je mag gaan.'" De politie was op zoek naar een man die een andere man had neergestoken.

Groeneveld is mede door blessureleed nog niet tot wasdom gekomen in de Premier League. Hij speelde tot dusver pas 406 minuten in de competitie, uitgesmeerd over negen wedstrijden. Hij wacht bovendien nog op zijn eerste goal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen