Bondscoach Koeman had het coronavirus onder de leden

13 juni 2020, 23:03

Voordat Ronald Koeman werd getroffen door een hartinfarct, had de bondscoach van het Nederlands elftal het coronavirus onder de leden. Dat vertelt zijn vrouw, Bartina Koeman, in een interview met Libelle.

"Het gaat nu weer goed, maar er is heel wat gebeurd", vertelt zij aan het tijdschrift. "Ronald en ik hebben allebei corona gehad. Onze coronatest was negatief, maar vervolgens hebben we een bloedtest gehad en bleken er bij ons allebei antistoffen in het bloed te zitten. Bij Ronald meer dan bij mij. Hij is er ook heel ziek van geweest, mijn klachten waren milder."

In mei werd Koeman getroffen door een hartinfarct. Na een lange fietstocht voelde de trainer zich onwel, waarna hij met spoed werd opgenomen in het ziekenhuis. "Hij ging op bed liggen en zei dat hij een stevige druk op zijn borst voelde. Dit is het hart, dacht ik, en heb onmiddellijk 112 gebeld. Ronalds vader is door hartproblemen overleden, zo ook de broers van zijn vader. De ambulance was er snel. Op de ECG was te zien dat Ronald een hartinfarct had gehad", aldus Bartina.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen