Weghorst baalt ondanks doelpunten: "Het was gewoon te weinig"

13 juni 2020, 20:06

Wout Weghorst was zaterdagmiddag twee keer trefzeker tegen SC Freiburg, maar zijn doelpunten leverden VfL Wolfsburg slechts één punt op. De Nederlandse spits baalt flink dat Die Wölfe een 2-0 voorsprong weggaven. "Als we de volle drie punten hadden gepakt, dan zou alles goed zijn geweest", aldus Weghorst tegenover De Telegraaf.

Weghorst opende na een kwartier de score door een lage voorzet van Renato Steffen tegen de touwen te schieten. Tien minuten later maakte de spits zijn tweede goal vanaf de strafschopstip.  Het waren voor de spits zijn dertiende en veertiende competitiedoelpunt van het seizoen. Freiburg kwam via rake kopballen van Lucas Höler en Roland Sallai terug tot 2-2.

"Na de 2-0 vond ik ons te passief. We waren niet sterk in onze duels en dat is normaal gesproken juist vaak onze kracht. Het was gewoon te weinig. Met drie punten hadden we een betere stap naar Europees voetbal gezet", zegt Weghorst die met Wolfsburg nog wel altijd zesde staat. De eerste zeven van de Bundesliga verdienen een Europees ticket.

Lees ookOranje boven: Klaassen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen