PSG bevestigt zomers vertrek Cavani en Thiago Silva

13 juni 2020, 20:05   Bijgewerkt: 13 juni 2020, 23:59

Paris Saint-Germain neemt deze zomer afscheid van Edinson Cavani en Thiago Silva. Dat heeft technisch directeur Leonardo zaterdag bevestigd aan Le Journal du Dimanche. De Zuid-Amerikaanse spelers beschikken over een aflopend contract. Ook Thomas Meunier, Layvin Kurzawa en Eric Maxim Choupo-Moting verlaten de Franse hoofdstad.

Cavani streek in 2013 neer in Parijs. Hij won vele prijzen met de Franse grootmacht en werd tweemaal topscorer van de Ligue 1. Thiago Silva maakte een jaar eerder de overstap naar PSG. Hij kwam destijds voor veertig miljoen euro over van AC Milan en was even de duurste verdediger ter wereld. Hij won in totaal 21 hoofdprijzen in de Franse hoofdstad.

Ondanks dat de Franse competitie is stopgezet, komen Cavani en Thiago Silva mogelijk nog in actie voor PSG. De Parijzenaars zijn namelijk nog actief in de Coupe de la Ligue (finale), Coupe de France (finale) en de Champions League (kwartfinale).

Het is nog onduidelijk waar Cavani (33) en Thiago Silva (35) hun loopbaan voortzetten. Cavani is in verband gebracht met onder meer Atlético Madrid en Inter, Thiago Silva met een terugkeer naar AC Milan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen