Chelsea-speler Hudson-Odoi niet vervolgd in verkrachtingszaak

13 juni 2020, 20:05

Callum Hudson-Odoi wordt niet vervolgd vanwege een vermeende verkrachting. Het onderzoek naar de aanvaller van Chelsea is opgeschort. In mei werd Hudson-Odoi door de politie aangehouden op beschuldiging van verkrachting.

Het verhaal ging dat Hudson-Odoi een date had met een lingeriemodel. De twee ontmoetten elkaar online en de vrouw zou pikante foto's hebben toegestuurd. Hudson-Odoi stuurde een auto om haar op te halen en vroeg haar om in lingerie te komen. Het bezoek liep diep in de nacht uit de hand. De politie werd rond 4.00 uur gealarmeerd en de ambulance kwam omdat de vrouw onwel geworden zou zijn. Toen de hulpdiensten waren gearriveerd, claimde de vrouw dat ze verkracht was.

'Ik heb gezwegen en meegewerkt aan het onderzoek van de politie, omdat ik wist dat de dag zou komen dat mijn naam zou worden gezuiverd. De politie heeft bevestigd geen verdere actie te zullen ondernemen. Ik wil via dit platform iedereen bedanken die mij heeft gesteund in deze moeilijke tijd', aldus Hudson Odoi via Twitter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen