Bayern moet feestje nog even uitstellen na late goal Haaland

13 juni 2020, 17:41   Bijgewerkt: 13 juni 2020, 17:48

De Duitse titelstrijd is zo goed als beslist, maar Bayern München kan zaterdagavond nog geen landskampioen worden. Dat had gekund als Borussia Dortmund had verloren van Fortuna Düsseldorf. De nummer twee van de Bundesliga leek een misstap te maken tegen de degradatiekandidaat, maar diep in blessuretijd bezorgde Erling Braut Haaland de bezoekers alsnog de zege: 0-1.

Om nog enigszins de druk op Bayern München te houden, mocht Borussia Dortmund geen fout maken tegen Fortuna Düsseldorf. De degradatiekandidaat heeft zich na de coronastap een taaie tegenstander getoond en verkocht ook tegen Dortmund zijn huid duur. De thuisploeg gaf weinig kansen weg en raakte in de slotfase zelfs nog twee keer het houtwerk, maar bleef toch met lege handen achter.

Na een uur dachten de bezoekers op 0-1 te komen via Raphaël Guerriero. Het doelpunt van de Portugese vleugelverdediger werd na ingrijpen van de VAR echter afgekeurd vanwege hands. De wedstrijd leek zonder doelpunten te eindigen, tot in blessuretijd Haaland raak kopte. De Noorse spits, weer fit na een blessure, was na een uur in het veld gekomen. Op aangeven van Raphaël Guerriero dompelde hij Fortuna Düsseldorf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen