De Ligt kan aan de bak: basisplaats tegen AC Milan

12 juni 2020, 20:21

Voor het eerst in maanden komt Juventus vrijdag weer in actie en de ploeg maakt zich meteen op voor een kraker. Om 21.00 uur speelt het in eigen huis tegen AC Milan in de halve finale van de Coppa Italia. Matthijs de Ligt is basisspeler. Het eerste duel tussen de teams eindigde in 1-1.

Giorgio Chiellini en Merih Demiral zijn niet inzetbaar, waardoor het geen verrassing is dat De Ligt start. De Nederlander vormt samen met Leonardo Bonucci, waarmee hij ook voor de coronacrisis vaak samenspeelde, het centrum. Rechtsachter krijgt Danilo, die tot dusver weinig speelde, de kans om zich te bewijzen. Bij Juventus zijn Gonzalo Higuaín en Aaron Ramsey niet inzetbaar. Het spitsenkoppel bestaat zodoende uit Cristiano Ronaldo en Paulo Dybala. Bij tegenstander Milan is Zlatan Ibrahimovic niet van de partij. De kans is groot dat hij helemaal niet meer gaat spelen voor de Italiaanse club.

De halve finale in Turijn begint vrijdag om 21.00 uur. De winnaar van het duel kruist in de eindstrijd de degens met Napoli of Internazionale. Die teams treffen elkaar zaterdagavond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen