Van der Gragt: "Terugkeer zegt iets over ambitie van de Eredivisie"

12 juni 2020, 18:54

Stefanie van der Gragt maakt komend seizoen haar opwachting op de Nederlandse velden. De centrumverdedigster verlaat FC Barcelona en keert terug bij Ajax, dat haar komst vrijdag heeft bevestigd. De 27-jarige routinier kijkt uit naar haar periode in de Eredivisie.

Eerder speelde ze naast FC Barcelona voor Bayern München, FC Twente, SC Telstar en AZ. "Ik heb goede herinneringen aan Ajax want toen ik er in het seizoen 2017/2018 één seizoen speelde wonnen we de dubbel. Daar gaan we komend seizoen weer voor natuurlijk", vertelt ze aan het Algemeen Dagblad.

Van der Gragt is niet de enige bekende speelster die terugkeert naar de Eredivisie. Mandy van den Berg en Sari van Veenendaal tekenden al bij PSV. "Dat wij terugkeren, zegt denk ik iets over de ambitie die de Nederlandse Eredivisie heeft om er hier in Nederland iets moois van te maken. Het wordt in Nederland allemaal steeds professioneler. Ik wil daar graag deel vanuit maken. In Nederland is er bij sommige clubs, zoals Ajax, een cao. Die zekerheid is fijn en zegt wat over de ontwikkeling die de sport heeft doorgemaakt. Ik denk dat de eredivisie een competitie is, die in de lift zit. Ik wil die ontwikkeling meemaken", is ze enthousiast.

Lees ook: Van der Gragt keert na twee jaar Barça terug naar Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen