Bayern zwaait Müller-Wohlfahrt uit, Streich blijft bij Freiburg

12 juni 2020, 17:03

Dokter Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt gaat op 77-jarige leeftijd met pensioen. De bekende arts van de Duitse club werkte ruim veertig jaar voor de grootmacht en vindt het nu tijd om rust te nemen. Wel blijft hij werkzaam in zijn vakgebied.

Met enkele korte onderbrekingen was Müller-Wohlfahrt in totaal zo'n veertig jaar werkzaam voor Bayern. Daarnaast werkte hij ook voor de nationale ploeg van Duitsland. Topman Karl-Heinz Rummenigge vindt het jammer dat de club afscheid neemt van een icoon. "Hij heeft ongelooflijk goed werk verricht bij ons." Helemaal rusten gaat de arts nog niet, aangezien hij zich nog wel met het vak wil bezighouden. De nieuwe generatie begeleiden zal één van zijn nieuwe werkzaamheden worden.

Streich blijft aan het roer bij Freiburg

Aan de samenwerking tussen SC Freiburg en Christian Streich komt voorlopig nog geen einde. Het contract van de 55-jarige trainer is namelijk met een seizoen verlengd. De coach staat al sinds 2011 voor de groep en presteert prima met de ploeg. Op dit moment bezet Freiburg de achtste plaats in de Bundesliga. Het is daarmee nog volop in de race voor Europees voetbal. Een plaats bij de eerste zeven teams betekent een ticket voor Europa. Streich is overigens zeker geen saaie trainer. Vorig seizoen viel hij tegen Eintracht Frankfurt opzichtig om toen hij een beuk kreeg van een speler, terwijl hij onlangs opzien baarde door de coronaregels aan zijn laars te lappen bij het vieren van een overwinning.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen