Streuer over trainer: "Hebben nog geen gesprek gevoerd"

12 juni 2020, 14:31

FC Twente richt zich weliswaar op de Nederlandse trainersmarkt, maar heeft anders dan berichten doen vermoeden, nog met geen enkele kandidaat concreet gesproken. Technisch directeur Jan Streuer laat weten dat de namen die revue passeren tot de mogelijkheden behoren, maar tegelijkertijd ook dat er nog helemaal niets concreet is.

Dat vertelt hij tegenover TC/Tubantia. "Ik heb gezegd dat ik graag een Nederlander wil, dan zijn er ongeveer zeven tot acht kandidaten. Ja, noem ze allemaal op en dan zit hij er vast wel een keer tussen", aldus Streuer, die de interesse in Ron Jans overigens niet wil bevestigen.

Eerder kwamen de berichten naar buiten dat de bij FC Cincinnati opgestapte coach zou zijn gepolst en ook volgens het regionale dagblad zou Streuer een voorkeur hebben voor Jans. "We hebben nog niet eens een gesprek gevoerd", houdt de nieuwe technisch directeur zich echter op de vlakte.

Lees ook: 'FC Twente heeft Jans gepolst voor trainerschap'

FC Twente is hard op zoek naar een nieuwe (Nederlandse) trainer. De Duitser Alexander Zorniger kreeg recentelijk een aanbieding, maar haakte af na uitspraken van Streuer, dat hij de voorkeur had voor een Nederlander. Aan dat profielplaatje voldoet Jans in elk geval. Eerder was Jans werkzaam bij FC Groningen, sc Heerenveen, Standard Luik, PEC Zwolle en dus FC Cincinnati.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen