De Graafschap maakt ook staf in orde en maakt Linssen assistent

12 juni 2020, 14:22

De Graafschap heeft Edwin Linssen voor komend seizoen toegevoegd aan de technische staf. De oud-profvoetballer (39) komt over van Vitesse, waar hij werkzaam was in de jeugdopleiding. Omdat het contract van Richard Roelofsen, de assistent-trainer die er al zat, tevens is verlengd, is de staf van de Doetinchemmers voor komend seizoen rond.

Dat laat De Graafschap weten. "Wij hebben het afgelopen seizoen, naast Richard Roelofsen, gewerkt met een aantal parttime assistenten zoals Mark de Vries en Ruud Knol. Met de komst van Edwin en het verlengen van Richard gaan wij werken met twee fulltime assistenten. Edwin kent de club en heeft, naast zijn voetbalkennis, in zijn karakter veel raakvlakken met ons DNA. Met de rest van de staf zijn wij nog in gesprek. Daar verwachten wij snel duidelijkheid over", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede op de clubsite.

De Graafschap bouwt flink door, want met de komst van een vijftal zomeraanwinsten heeft het de selectie voor komend seizoen ook al op orde. Daarmee ligt het voor op andere clubs uit de Eerste Divisie, waar het plaatje veelal nog een stuk onzekerder is. Als speler was Linssen ook actief op De Vijverberg.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen