Kritiek op door De Jong versierde penalty: "Ongelofelijk"

12 juni 2020, 13:35

Luuk de Jong versierde donderdagavond een strafschop namens Sevilla bij de hervatting van de Primera Division, maar daarover werd nog lang nagesproken. Betis-verdediger Bartra, die zijn hand in de nek van De Jong legde en zo de veroorzaker was, is woest over de beslissing van Mateu Lahoz, die werd gesteund door de VAR.

"Niemand van Sevilla vroeg om een strafschop en toch werd die gegeven", foeterde Bartra, die zich niet kon vinden in de keuze voor een penalty. "Ik spring gewoon eerder dan De Jong en ga het duel aan. Ik kan dan niet zomaar verdwijnen uit het zestienmetergebied. Ik ben geschokt dat je voor zoiets kleins een strafschop tegen kunt krijgen. Het was een doodgewone situatie, waardoor we uiteindelijk wel verliezen. Ongelofelijk."

Ocampos blij met goal

De Jong voelde de hand van Bartra in zijn nek en ging gewillig naar de grond. Lucas Ocampos schoot de bal vervolgens vanaf elf meter binnen. "Het team speelde erg goed", vond Ocampos, die blij was met de zege bij de hervatting. "Terugkeren op deze manier voelt goed. Daar zijn bijna geen woorden voor. Ik ben blij dat ik mocht spelen en scoren. Het was uniek."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen