Overtoom per direct weg bij NEC, Van de Riet langer bij PSV

12 juni 2020, 11:52

NEC heeft per direct afscheid genomen van Tom Overtoom (29). De middenvelder had nog een doorlopend contract tot en met 2021, maar was toe aan een nieuwe uitdaging. Daardoor verdwijnt hij van de loonlijst in Nijmegen.

Dat heeft NEC laten weten. "We hebben Tom na ons gesprek een transfervrije status aangeboden. Het was zijn wens om naar een andere club te gaan en we zijn gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat NEC voor Tom, na zijn succesvolle periode in Almere, niet de plek is waar hij zijn niveau kan continueren", aldus algemeen directeur Wilco van Schaik. "Dan moet je elkaar helpen en hebben we Tom de mogelijkheid geboden om een transfervrije overstap te maken naar een nieuwe club." Eerder speelde hij voor onder andere Sparta, FC Volendam, Excelsior, FC Emmen en Almere City FC.

Van de Riet langer bij PSV

Verder kwam er in Eindhoven contractnieuws naar buiten: PSV is erin geslaagd om aanvaller Milan van de Riet langer te binden, ondanks interesse van diverse buitenlandse clubs. De spits tekende zijn eerste profcontract tot en met 2022. Tot dusver speelde hij alle duels in de jeugdopleiding en kwam hij nog niet uit in (Jong) PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen