Van der Gragt keert na twee jaar Barça terug naar Ajax

12 juni 2020, 10:13   Bijgewerkt: 12 juni 2020, 10:18

Stefanie van der Gragt keert komend seizoen terug naar Nederland: de Oranje-international heeft een contract getekend in Amsterdam. De centrale verdedigster was transfervrij omdat haar contract bij FC Barcelona afliep en besloot om terug te keren bij de club die ze in 2018 voor Catalonië verruilde: Ajax.

Dat maakt Ajax bekend via de officiële kanalen. Mede door veel blessureleed werd de periode van Van der Gragt niet helemaal wat ze had gehoopt in Spanje. Dit seizoen pakte ze wel de landstitel: ondanks dat het seizoen voortijdig werd gestopt, werd er wel een kampioen benoemd. In beide seizoenen kwam ze nog tot geen twee handen vol optredens namens FC Barcelona, al speelde ze vorig seizoen in de verloren Champions League-finale nog wel even mee als invalster.

Lees terug: Van der Gragt na blessureleed nog niet klaar bij Barça

Daarmee krijgt Ajax een belangrijke kracht terug, te meer omdat PSV ook fors investeerde. De Eindhovenaren haalden voor komend seizoen (oud-)international Mandy van den Berg en keepster Sari van Veenendaal terug. Van der Gragt speelde naast Ajax en FC Barcelona eerder voor Bayern München, FC Twente, SC Telstar en AZ.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen