'Van Rhijn wijst voorstel ADO af, Hiariej weg bij FC Emmen'

12 juni 2020, 08:30

Ricardo van Rhijn (28) heeft een aanbieding van ADO Den Haag naast zich neergelegd. De verdediger is transfervrij na zijn vertrek bij sc Heerenveen en had in de Hofstad kunnen gaan voetballen, maar heeft die kans zelf laten lopen. Inmiddels wordt de oud-Ajacied genoemd als aanwinst voor FC Twente.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. Net als Bijen (FC Twente) is Van Rhijn een aanbieding gedaan, omdat men bij ADO Den Haag de achterhoede door het vertrek van huurlingen Laurens de Bock, Sam Stubbs en Jordan Spence flink moet versterken. Ook voor talent Shaquille Pinas is veel interesse.

Van Rhijn komt anders dan Bijen dus niet en wordt volgens FOX Sports' Jan-Joost van Gangelen genoemd bij FC Twente. De Tukkers richten zich vooral op de Nederlandse markt, zo liet de nieuwe technisch directeur Jan Streuer weten. Zodoende zou Van Rhijn wel in het plaatje passen in Enschede. Eerder kwam hij uit voor Ajax, Club Brugge, AZ en sc Heerenveen.

Hiariej weg bij FC Emmen

Verder schrijft RTV Drenthe dat Tom Hiariej (31) moet vertrekken bij FC Emmen. De middenvelder was tot de terugkeer van Hilal Ben Moussa een vaste kracht, maar na de winterstop is hij zijn basisplaats verloren. Hoewel er lang nog gesprekken liepen over een nieuw contract, is dat volgens het regionale medium definitief niet (meer) aan de orde. Eerder kwam Hiariej uit voor FC Groningen, SC Cambuur en Central Coast Mariners.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen