Feyenoord zwaait Tapia uit: "Spelen in De Kuip was geweldig"

11 juni 2020, 21:00

Renato Tapia heeft afscheid genomen van Feyenoord. De 53-voudig international van Peru beschikt over een aflopend contract, waarmee een periode van vierenhalf jaar ten einde komt. "Het is een mooie reis geweest in Nederland", stelt de 24-jarige Tapia vast.

Feyenoord nam Tapia in de winter van 2016 over van Twente, maar werd de middenvelder in De Kuip nooit onomstreden. Vorig seizoen speelde Tapia nog op huurbasis voor Willem II. Met zeventig officiële wedstrijden voor de Rotterdammers heeft hij wel een aandeel in de vijf prijzen die Feyenoord de afgelopen seizoenen veroverde.

"Ik ben hier gegroeid en ga met een goed gevoel verder. Spelen in De Kuip was altijd geweldig, dat ga ik zeker missen. Net als de jongens die ik al wat langer ken. Het zal raar worden om niet meer met hen op één veld en in dezelfde kleedkamer te zijn", zegt Tapia op het clubkanaal van Feyenoord. "Het afscheid gaat zeker emotioneel worden, al weet ik dat ik ze weer ga zien. Wat de toekomst brengt? We zullen zien."

Bijna twee weken geleden kwam het Spaanse AS met het stellige bericht dat Celta de Vigo met Tapia aan de haal gaat. Tot dusver is dit bericht nog niet officieel bekrachtigd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen