Advocaat: waarom verkoopt Ajax meer kaarten dan Feyenoord?

11 juni 2020, 19:17   Bijgewerkt: 11 juni 2020, 19:23

Dick Advocaat hoopt dat de seizoenskaarten van Feyenoorde gretiger aftrek vinden dan nu het geval is. De trainer van de Rotterdammers vraagt zich af waarom er bij Ajax al veer meer verkocht zijn. "We zijn altijd haantje de voorste, dan moeten we dat nu toch ook zijn. Het zou de club in elk geval goed helpen."

"Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar we staan nu volgens mij op zeventienduizend. Wij zeggen dat Feyenoord de grootste club van Nederland is en Ajax heeft dertigduizend seizoenskaarten verkocht. Dat begrijp ik niet", zegt Advocaat tegen Feyenoord TV.  Advocaat en zijn assistent Cor Pot verbonden hun toekomst eerder al aan Feyenoord. "Cor en ik hebben er niet lang over nagedacht. Begin maart begonnen we te praten. Toen zag het plaatje er wel heel anders uit."

Destijds was het plan om de spelersgroep zoveel mogelijk intact te houden en drie goede spelers naar De Kuip te halen. "Nu moeten we maar afwachten wat je kan krijgen." Desalniettemin kijkt Advocaat het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet. "Als staf zijn we ervan overtuigd dat we deze groep bij elkaar kunnen houden. Ik heb echt goede hoop dat Fer en Botteghin bijtekenen en we twee, drie goede jongens kunnen halen", aldus de Kleine Generaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen