Zaakwaarnemer Diemers: "Het kan nog alle kanten op"

11 juni 2020, 17:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De zaakwaarnemer van Mark Diemers verwacht spoedig witte rook over de toekomst van zijn cliënt. Feyenoord en FC Groningen strijden beide om de handtekening van de speler van Fortuna Sittard. "Het kan nog alle kanten op", aldus Tim Vrouwe die namens Forza Sports Group (FSG) de belangen van Diemers behartigt.

Vrouwe stelde Groningen afgelopen weekend op de hoogt van de belangstelling van Feyenoord voor Diemers. "Natuurlijk was hij (technisch directeur Mark-Jan Fledderus, red.) niet blij met dit bericht', zegt Vrouwe tegen Voetbal International. "Ik kan me dat heel goed voorstellen. Maar ik vond het wel zo netjes hem proactief te informeren. Mark wilde met Feyenoord praten en vervolgens de knoop doorhakken. Aangezien de totale deal na maanden nog altijd niet rond was, is dat zijn goed recht."

Richarlison

Groningen dacht Diemers al binnen te hebben, maar zou het principeakkoord tussen beide partijen komende maandag verlopen. "Het was zeker niet zo dat hij FC Groningen aan de kant schoof, integendeel", stelt Vrouwe. "Ik kan de emoties bij FC Groningen goed begrijpen, maar het is onderdeel van de business dat op het laatste moment dingen kunnen veranderen. Een aantal jaar geleden waren wij als tussenpersoon betrokken bij de deal van Richarlison naar Ajax. Echt op het allerlaatste moment koos de speler toen voor Watford. Terwijl op dat moment de deal in verder stadium was dan nu tussen Groningen en Mark. Het enige wat Marc Overmars en wij toen konden doen en hebben gedaan, is het accepteren."

Lees meer: Diemers-deal Groningen en Fortuna verloopt maandag

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen