Officieel: Bijen stapt over van FC Twente naar ADO

11 juni 2020, 16:41

Peet Bijen (25) verruilt FC Twente voor ADO Den Haag. De transfervrije verdediger heeft voor twee seizoenen getekend in de Hofstad, met de optie voor een extra jaar. Bijen kwam tot dusver alleen uit voor Twente. "Dit voelt voor mij als een goede vervolgstap, waarmee ik me verder wil ontwikkelen als speler en als mens", aldus de aanwinst van ADO.

"Samen met het team, de staf en de club hoop ik de komende seizoenen mooie stappen te kunnen maken. En natuurlijk ook met de fans, die altijd voor een mooie sfeer zorgen en staan voor passie en strijd. Dat herken ik in mezelf", zegt Bijen op het clubkanaal van zijn nieuwe werkgever. "Ik geef namelijk altijd honderd procent. Ik kan niet wachten om dat in het shirt van ADO Den Haag te doen."

Martin Jol, hoofd van het Haagse technisch hart, ziet Bijen als een welkome versterking. "Wij wilden Peet er graag bij hebben. Dat geldt ook voor onze nieuwe trainer Aleksandar Rankovic, die goede gesprekken met hem heeft gehad. Peet heeft zich de afgelopen jaren uitstekend ontwikkeld bij Twente en beschikt inmiddels over een behoorlijke dosis ervaring. Dat zie je ook terug in zijn spel. Hij staat niet alleen zijn mannetje in de duels, maar is ook kopsterk, tweebenig en kan een verdediging neerzetten met zijn leiderschap. Met zijn leeftijd en staat van dienst past Peet perfect in ons technische beleid."

Ten opzichte van afgelopen seizoen zijn onder andere verdedigers  Laurens de Bock, Sam Stubbs en Jordan Spence vertrokken bij ADO. Daarnaast is er belangstelling van Shaquille Pinas.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen