Semedo schendt coronaregels, Gudelj geschorst voor hervatting

11 juni 2020, 15:53

Nelson Semedo ontbreekt vermoedelijk bij de hervatting van de Primera Division bij FC Barcelona. De back was weliswaar weer helemaal fit en had de training sindskort volledig hervat, maar heeft de coronaregels overtreden. Daardoor wordt hij tot het volgende moment buiten de eerste selectie gehouden en trainde hij vandaag (donderdag) niet mee.

Dat laat FC Barcelona weten op het clubkanaal. De exacte reden van de verbanning wordt niet vermeld, maar volgens de Spaanse media was hij bij een feestje in Casanova Beach Club in de kustplaats Castelldefels. Daar waren meer dan twintig mensen aanwezig en dat is tegen de regels van La Liga in. Spelers moeten dan uit de selectie worden gezet en pas als bij het volgende testmoment blijkt dat ze niet zijn besmet, mogen ze weer meedoen aan de groepstraining. Daarmee staat het duel met Real Mallorca voor de Portugese back meer dan op de tocht.

Gudelj geschorst

Nemanja Gudelj zal bij Sevilla vanavond (donderdag) de hervatting van de Serie A hoe dan ook moeten missen vanwege een schorsing. De oud-Ajacied stond de laatste vier duels voor de coronastop in de basis – zowel achterin als op het middenveld -, maar pakte in twee van die vier optredens een gele kaart. Omdat hij er al drie had staan, staat zijn seizoenstotaal op vijf en dat betekent een schorsing.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen