AZ spreekt met vierjarig contract vertrouwen in Goudmijn uit

11 juni 2020, 10:53

AZ heeft de talentvolle Kenzo Goudmijn voor de komende vier jaar vastgelegd. Het talent had een aflopende verbintenis in Alkmaar, maar men gelooft daar meer dan in de kwaliteiten van de middenvelder en zoon van AZ-jeugdtrainer Kenneth Goudmijn. Dat spreekt het met een vierjarige verbintenis bovendien ook helemaal uit.

Dat laat AZ weten op de clubsite. "Het is mooi om mijn contract te verlengen bij de club waarvoor ik al zo lang speel", aldus Goudmijn. "Ik ben blij dat daar nog vier jaar bij komen, want ik voel me goed bij AZ. Uit dit nieuwe contract spreekt ook vertrouwen van de club. Volgend seizoen hoop ik verdere stappen in AZ 1 te maken en zoveel mogelijk in de Eredivisie te spelen."

Goudmijn debuteerde vorig seizoen in de Eredivisie tegen Excelsior en in totaal kwam hij tot drie officiële optredens in de hoofdmacht. Bij Jong AZ kwam hij al tot liefst zestig (!) officiële duels. "Dat is niet voor iedereen van die leeftijd weggelegd en zegt genoeg over de stappen die hij al heeft gezet in zijn ontwikkeling. Wij zijn dus heel verheugd met de verlenging van dit contract", aldus directeur voetbalzaken Max Huiberts.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen