'Leicester ziet Vitesse-back Clark optie als vervanger Chilwell'

11 juni 2020, 09:45

Leicester City ziet in Vitesse-back Max Clark (24) een mogelijke vervanger voor Ben Chilwell. De linksachter van The Foxes staat in serieuze belangstelling van Chelsea en Manchester City, waardoor de nummer drie van de Premier League zich oriënteert op een vervanger. Clark zou op het lijstje staan.

Dat weet The Daily Mail althans. Geruchten in de boulevardkrant moeten normaliter met een korreltje zout worden genomen, te meer omdat Chilwell een prijskaartje van naar verluidt ruim zestig miljoen euro aan zich heeft hangen. De vraag is of Chelsea en City dat in deze tijden willen en kunnen opbrengen, terwijl Leicester niet bereid is om ver te zakken in de vraagprijs. 

Lees ook: 'Ook Manchester City heeft interesse in Chilwell'

Toch valt de naam van Clark niet voor het eerst in de Premier League. Afgelopen winter werden Liverpool en Tottenham Hotspur nog gelinkt aan de Engelsman, die zich dus ook bij Leicester City in de kijker speelde. Destijds reageerde Clark overigens ontkennend op de geruchten. 

De verdediger kwam in 2018 over van Hull City, namens wie hij alleen in het Championship speelde. Bij Vitesse was hij dit seizoen een absolute vaste waarde en in totaal speelde hij 57 duels namens de Arnhemmers, waarin hij driemaal scoorde en zeven assists gaf.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen