'ADO Den Haag versterkt zich met transfervrije FC Twente's Bijen'

11 juni 2020, 07:41

ADO Den Haag gaat zich voor komend seizoen versterken met verdediger Peet Bijen. De achterhoedespeler heeft een aflopend contract bij FC Twente, waar hij weliswaar een nieuwe verbintenis kon tekenen, maar flink had moeten inleveren. Daarop besloot het kind van de club om naar de Hofstad te verkassen.

Dat schrijft De Telegraaf althans. Het contract van Bijen werd eerder al formeel opgezegd, maar de gesprekken liepen door. Door de coronacrisis moest de verdediger flink water bij de wijn doen in zijn contract om te kunnen verlengen. Daardoor werd de optie van ADO Den Haag interessant.

ADO Den Haag zoekt versterking achterin. Niet alleen vertrekt er met onder andere Laurens de Bock, Sam Stubbs en Jordan Spence een drietal verdedigers die werd gehuurd, ook is er interesse in Shaquille Pinas. Voor de 22-jarige voetballer wordt deze zomer een transfer verwacht, waardoor de komst van Bijen interessant is.

Lees ook: 'ADO heeft Bourard

Bijen (25) speelde in zijn loopbaan alleen voor FC Twente, waar al sinds jaar en dag speelt. In totaal speelde hij 144 duels, waarin hij twaalfmaal scoorde en vijf assists gaf. Afgelopen seizoen droeg hij bovendien regelmatig de aanvoerdersband van de Tukkers.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen