Streuer geeft reactie op Twente-rel: "Niets tegen hem"

10 juni 2020, 23:32   Bijgewerkt: 11 juni 2020, 09:21

Jan Streuer is als een olifant door de porseleinkast gegaan bij FC Twente. De club was in conclaaf met trainer Alexander Zorniger en de Duitse was hard op weg naar de Tukkers, totdat de nieuwe technisch directeur werd aangesteld en liet weten een Nederlandse trainer te prefereren. De coach liet vervolgens weten dat hij afziet van een dienstverband in Enschede. Streuer is zich van geen kwaad bewust.

De trainer had wel oren naar een dienstverband in Enschede, maar was verbolgen door de werkwijze van de club. Streuer is zich van geen kwaad bewust. "Ik heb alleen mijn voorkeur aangegeven voor een Nederlandse trainer", zegt hij tegen Tubantia. "Dat wil niet zeggen dat een Duitse trainer niet goed is. Twente heeft groot gelijk dat ze met Zorniger in gesprek zijn gegaan, maar als men vervolgens aan mij vraagt wat ik zou willen, dan geeft ik mijn mening."

Dat de Duitse trainer vervolgens Twente af heeft gezegd, snapt de directeur vervolgens ook wel. "Het is zijn keus, ik kan me voorstellen dat hij begint te twijfelen. Maar nogmaals: ik heb niets tegen hem."

Lees ook: Zorniger zegt FC Twente af na uitspraken van 'td' Streuer

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen