Benfica beleeft vreselijke herstart en zet koppositie op het spel

10 juni 2020, 23:10

Het gaat niet goed met Benfica. De Portugese topclub heeft een dramatische herstart beleefd na de coronacrisis. De Portugezen speelden vorige week al smadelijk gelijk tegen Tondela en hebben ook woensdag punten laten liggen. Na een voorsprong werd er met 2-2 gelijkgespeeld bij Portimonense.

Vorige week kon Benfica al niet winnen bij een laagvlieger en ook vanavond is dat niet gelukt. Dat was zonde, aangezien concurrent FC Porto vorige week met 2-1 verloor van Famalicão. Dat Benfica niet won, zorgde voor grote onrust. De spelersbus werd door de fans bekogeld en daarbij raakten Julian Weigl en Andrija Zivkovic licht gewond. Vervolgens werden ook de huizen van Benfica-spelers Rafa Silva en Pizzi en trainer Bruno Lage bekogeld.

Dat heeft niet tot het gewenste resultaat geleid, want ook woensdag kon Benfica geen potten breken. Het kwam bij nummer voorlaatst Portimonense met 0-2 voor door goals van Pizzi en André Almeida, maar toch ging het mis. Door twee doelpunten in de tweede helft kwam de thuisploeg terug tot 2-2, waardoor Benfica weer punten verspeelde.

Benfica staat nu tweede in de competitie, met een punt minder dan FC Porto. Die ploeg komt ook woensdagavond in actie en kan dus goede zaken doen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen