Elia sluit rentree naar Eredivisie niet uit en flirt met FC Twente

10 juni 2020, 20:33

Eljero Elia staat absoluut niet onwelwillend tegenover een terugkeer naar de Eredivisie. De buitenspeler beschikt over een aflopend contract bij Istanbul Basaksehir en is inmiddels 33 jaar. Mogelijk is het moment aangekomen om bij een Nederlandse club te gaan spelen.

Tegenover Bureau Sport vertelt Elia over zijn toekomstplannen. Een terugkeer naar Nederland behoort tot de opties. "Dat sluit ik zeker niet uit. Ik sluit geen enkele club in Nederland uit, maar FC Twente is voor mij heel speciaal. Ik sta voor alles open. Ik zie wel wat er gaat gebeuren. Over een maandje ben ik transfervrij."

Elia kende goede jaren in Enschede en heeft nog altijd warme gevoelens bij die club. "Ik heb bij FC Twente de gelukkigste periode gehad. Er werd niets van je verwacht, er waren geen verwachtingen van de buitenwacht. Toen speelde ik extra onbevangen. We hadden een heel leuk en goed team", zegt Elia. Hij geeft tevens aan dat hij sowieso vertrekt bij Istanbul BB en dus op zoek zal moeten naar een nieuwe club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen