'Sparta benadert Stekelenburg voor terugkeer in Eredivisie'

10 juni 2020, 12:41

Sparta Rotterdam hoopt Maarten Stekelenburg (37) naar Het Kasteel te halen. De ervaren doelman hintte zelf recent naar een terugkeer naar de Eredivisie, maar de Rotterdammers zouden een van de geïnteresseerden zijn. Door het vertrek van Ariel Harush, is Tim Coremans voor komend seizoen een van de weinige eerste keepers.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Stekelenburg staat onder contract bij Everton, waar zijn verbintenis als stand-in afloopt. Sparta heeft de interesse kenbaar gemaakt bij Stekelenburg, die aangaf open te staan voor een terugkeer naar Nederland. Aan zijn fysieke gesteldheid zal het vermoedelijk niet liggen, want naar eigen zeggen is de keeper fitter dan ooit.

Lees ook: Stekelenburg hint naar terugkeer: "Ben me aan het oriënteren"

Stekelenburg is een ervaren sluitpost, die 58 interlands op zijn naam heeft staan. In het verleden kwam hij uit voor AS Roma, Fulham, AS Monaco, Southampton en dus Everton. Sparta zal vermoedelijk niet de enige gegadigde zijn, omdat er veel clubs in de Eredivisie zijn die een doelman zoeken. Onder andere sc Heerenveen en Willem II zagen hun eerste keuze onder de lat vertrekken, terwijl er voor diverse keepers interesse is in de Eredivisie.   

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen