Stekelenburg hint naar terugkeer: "Ben me aan het oriënteren"

10 juni 2020, 10:30   Bijgewerkt: 10 juni 2020, 12:39

Maarten Stekelenburg wil graag terugkeren in de Eredivisie. De keeper heeft een aflopend contract bij Everton, waar hij een reserverol vertolkt. De 58-voudig international denkt nog niet aan stoppen. Dat laat de 37-jarige weten aan Voetbal International.

"Ik ben me nu aan het oriënteren op mijn toekomst." De oud-keeper van Ajax, AS Roma, Fulham, AS Monaco, Southampton en nu Everton is al jaren niet verzekerd van een plek als eerste keeper en denkt nu aan een terugkeer naar Nederland. "Ik kom nu in een levensfase waarin ook andere dingen belangrijk worden, het gaat niet alleen om mij, maar ook om mijn gezin. Ik heb negen jaar in het buitenland gespeeld. Ja, met wisselend succes, maar had ik dan bij Ajax moeten blijven?", vraagt hij zich hardop af.

Door blessures kwam hij in zijn negen jaar als keeper in het buitenland niet helemaal tot ontplooiing. "Ik heb ervan geleerd, maar nu is het moment aangebroken om terug te keren naar Nederland en dan gaan we kijken of er nog iets moois voorbijkomt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen