RKC Waalwijk geeft directie impuls met technisch directeur Allach

10 juni 2020, 07:40   Bijgewerkt: 10 juni 2020, 08:31

RKC Waalwijk heeft in de persoon van Mohammed Allach een technisch directeur aangesteld. De hekkensluiter van de Eredivisie had tot voorkort alleen algemeen directeur van Frank van Mosselveld voor de technische zaken in dienst, maar krijgt er een echte technische man bij. Doordat de ploeg door de corona-uitbraak in de Eredivisie is gebleven, is een dergelijke financiële stap mogelijk.

Dat schrijft het Brabants Dagblad en wordt daarin bevestigd. "Dit is een heel belangrijke stap voor RKC", aldus algemeen directeur Van Mosselveld tegenover het regionale medium. "Maar we blijven realistisch en gaan geen gekke dingen doen. Met ons spelersbudget zullen we creatief en slim moeten zijn", weet hij uit ervaring. Daardoor bestaat de directie inmiddels uit een drietal: naast Van Mosselveld en Allach doet Willem van der Linden de commercie.

De oud-profvoetballer kijkt zelf ook uit naar zijn tijd bij RKC Waalwijk, waar hij in 2009 in dezelfde functie actief was. "De club en de mensen om RKC heen hebben altijd een warm plaatsje gehad in mijn hart", aldus Allach, die recentelijk bij Vitesse vertrok vanwege een verschil van inzicht. Eerder was hij onder andere werkzaam bij de KNVB en Maccabi Haifa.

De vorige keer dat Allach in Waalwijk werkte, lukte het niet om het vege lijf te redden. "Natuurlijk komt er geluk bij kijken. Maar het plan van RKC spreekt me enorm aan. Daar wil ik mijn bijdrage leveren." In de komende zomer vertrekken er diverse spelers en huurlingen, waardoor de selectie weer flink aangevuld zal moeten worden door Allach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen