Bezorgde Kanté hervat contacttraining, Reus terug bij Dortmund

9 juni 2020, 18:07
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté is dinsdag aangesloten bij de groepstraining van Chelsea. De Franse middenvelder was een tijdje niet van de partij uit angst voor het coronavirus. Kanté verloor op jonge leeftijd zijn vader en overleed zijn broer vlak voor het WK 2018 aan de gevolgen van een hartstilstand.

Chelsea toonde begrip voor de zorgen van Kanté en gaf hem vrijaf. Even bestond het vermoeden dat de Fransman de rest van het seizoen aan zich voorbij zou laten gaan. Maar eind mei begon Kanté aan de individuele training en is hij ruim een week voor de hervatting van de Premier League ook weer aanwezig op de groepstraining. Chelsea speelt volgende week zondag tegen Aston Villa.

Marco Reus

Mogelijk dat in de Bundesliga Marco Reus dit seizoen nog minuten kan maken. De aanvaller deed volledig mee met de training van Borussia Dortmund. De captain stond sinds begin februari geblesseerd langs de kant. In de Duitse competitie staan er nog vier speelrondes op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen