Lallana kan door nieuw contract bij kampioensfeest Liverpool zijn

9 juni 2020, 14:21

Adam Lallana (32) gaat het kampioensfeestje van Liverpool dit seizoen meemaken. De middenvelder heeft aan aflopend contract bij The Reds, maar is overeengekomen dat zijn verbintenis met twee maanden is verlengd zodat hij dit seizoen nog in actie kan komen. Daardoor kan hij zijn zesjarige periode op Anfield afsluiten met een landstitel.

Dat heeft Liverpool bekend gemaakt. De club stevent af op de Engelse titel en de vraag is vooral wanneer het de Premier League-titel krijgt uitgereikt. Manager Jürgen Klopp is heel content met het nieuws. "Ik weet dat Adam op dit moment zeer gewild is bij andere clubs die hem voor volgend seizoen willen hebben, dus van hem is dit een toewijding aan ons. We zijn hem daar zeer dankbaar voor", aldus Klopp. "Op deze manier kan hij het afscheid krijgen dat hij zo verdient."

De middenvelder is zelf ook content met het nieuws. "Ik ben erg blij dat ik de kans heb om dit seizoen af ??te sluiten - dat betekent veel voor mij en mijn familie", aldus Lallana, die niet terug wil kijken op zijn periode tot dusver bij Liverpool. "De focus moet liggen op de resterende negen wedstrijden en om het seizoen zo goed mogelijk af te sluiten. Ik weet welke rol ik voor dit team ga spelen in het slot."

Lallana kwam in 2014 over van Southampton en speelde sindsdien 178 officiële duels voor de aanstaand kampioen van Engeland. Dit seizoen is hij geen vaste waarde meer en kwam hij verdeeld over de diverse competities tot 22 optredens, voornamelijk als invaller. Naast Southampton en Liverpool kwam hij in het verleden uit voor Bournemouth.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen