Balotelli wordt geweigerd op de training van Brescia

9 juni 2020, 10:53   Bijgewerkt: 9 juni 2020, 14:51

Mario Balotelli zal zeer vermoedelijk niet meer in actie komen namens Brescia. De Italiaanse club heeft geprobeerd om zijn contract te ontbinden, toch meldde de spits zich opmerkelijk genoeg dinsdagochtend op de training van de Serie A-club. Daar werd hij om juridische redenen geweigerd, waarna hij weer huiswaarts keerde.

Dat betekent dat hij zijn contractbreuk nog niet heeft geaccepteerd. Volgens La Gazetta dello Sport kwam hij twintig minuten voor negen aan op het sportcentrum Torbole Casaglia, maar na een kort gesprek verliet hij het complex weer. Het is een volgend hoofdstuk in de soap: Balotelli keerde met acht kilo overgewicht terug uit de coronastop en moest daarom individueel trainen. Dat weigerde hij, waardoor er een breuk te ontstaan leek.

Mogelijk is dit dus (ook) een juridische zet. Balotelli toont met deze actie dat hij wel degelijk wil trainen, maar dat dus niet mag van de Serie A-club. Zijn verbintenis loopt nog twee jaar door. Vorige zomer kwam hij over van Olympique Marseille. Een doorslaand succes is de terugkeer van Super Mario in Italië nooit geworden. In negentien wedstrijden scoorde hij slechts vijf keer. De kans dat er nog optredens bijkomen, lijkt na dit volgende hoofdstuk nihil.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen