Diemers wil 'even niks zeggen' over aanstaande transfer

9 juni 2020, 08:28

Mark Diemers wil niet reageren op alle ontwikkelingen rondom zijn persoon. Maandag (gisteren) kwam naar buiten dat de middenvelder van Fortuna Sittard ook in de concrete belangstelling staat van Feyenoord. FC Groningen en zijn huidige werkgever denken dat de Rotterdammers te laat zijn, omdat ze een mondeling akkoord hebben over de deal. Diemers wil over de hele zaak echter niets kwijt.

Dat vertelt hij tegenover RTV Noord. Dat is best opvallend, aangezien de sterkhouder eerder nog open was over een vertrek bij Fortuna Sittard en zei open te staan voor een vertrek naar FC Groningen. "Ik vind het ook heel kinderachtig, maar ik wil even niks zeggen op dit moment. Het lijkt me verstandig dat mijn zaakwaarnemer iets naar buiten brengt", stelt Diemers.

Zowel Fortuna's algemeen directeur Ivo Pfennings als Mark-Jan Fledderus, technisch directeur van FC Groningen, gaven aan dat er aan mondeling akkoord lag tussen beide partijen en dat men rekent op een overgang van Diemers naar FC Groningen. Zo zeker als de clubs daarover zijn, is het mogelijk dus nog niet. Diemers: "Ik wil me echt even afzijdig houden."

Lees ook: Diemers-soap vervolgt: Groningen en Fortuna rekenen op transfer

De zaakwaarnemer van Diemers was echter onbereikbaar voor de diverse partijen, wat het extra pikant maakt. Als de middenvelder zich straks bijvoorbeeld niets meer kan herinneren van het mondelinge akkoord, staat FC Groningen zomaar met lege handen. Die deal had overigens al rond kunnen zijn, maar er werd lang gesteggeld over de doorverkoopclausules. Daardoor is er inmiddels een heuse soap over de toekomst van Diemers, die ook aan diverse buitenlandse clubs en Vitesse werd gelinkt. Waar zijn toekomst ligt, is momenteel onduidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen