'Feyenoord wil Diemers eveneens en meldt zich bij Fortuna Sittard'

8 juni 2020, 18:38   Bijgewerkt: 8 juni 2020, 20:46

Feyenoord gaat zich serieus mengen in de strijd om Mark Diemers. De middenvelder van Fortuna Sittard leek op weg naar FC Groningen, maar geniet al langer sluimerende belangstelling uit Rotterdam-Zuid. In De Kuip zijn de eerste gesprekken gevoerd met de spelmaker, die een meerjarig contract kan ondertekenen. Onduidelijk is nog of hij dat ook op korte termijn al zal doen. 

Dat schrijven diverse media, waaronder Voetbal International en het Algemeen Dagblad. Feyenoord-trainer Dick Advocaat zou gecharmeerd zijn van Diemers, die met zijn 26 jaar als ervaren wordt gezien en bovendien een goede aanvulling op het huidige Feyenoord-middenveld. Renato Tapia vertrekt transfervrij en de kans op een langer verblijf van huurling Oguzhan Özyakup is klein, waardoor er vers bloed nodig is. 

Of het gaat om een concreet aanbod of slechts oriënterende gesprekken, is nog onduidelijk. Mogelijk wordt Diemers ook alleen gezien als optie voor als Jens Toornstra vertrekt, zeker is dat Feyenoord wel interesse heeft. Wel moet men de portemonnee trekken in De Kuip: hij zou naar verluidt zo'n miljoen euro moeten kosten. Dat is ook een van de obstakels waar FC Groningen mee worstelde. 

Lees ook'Al-Wahda volgende club die zich meldt voor diensten Diemers'

Naast FC Groningen en Feyenoord werd ook Vitesse gelinkt aan Diemers, die zelf duidelijk de voorkeur gaf aan het blijven in Nederland, omdat hij pas vader is geworden. Het Chinese Tianjin Tianhai FC werd ook gelinkt aan de Fortunees, maar die club ging recent failliet. De spelmaker speelde inmiddels 67 duels namens de Limburgers, waarin hij zestien goals maakte en zeventien assists gaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen