Bosz ook in halve finale beker nog zonder Havertz en Sinkgraven

8 juni 2020, 14:26

Peter Bosz kan ook in halve finale van de DFB Pokal niet beschikken over Kai Havertz. Voor Daley Sinkgraven, Lars Bender en Leon Bailey komt het duel eveneens nog te vroeg. Het elftal van Bosz speelt dinsdagavond op bezoek bij vierdeklasser FC Saarbrücken.

Bosz wil vooral geen risico nemen met Havertz, die zaterdag vanwege een spierblessure ontbrak in de competitietopper tegen Bayern München. "Hij zou morgen kunnen spelen, maar dat is te riskant. We hopen dat zondag (tegen Schalke 04, red.) inzetbaar is", blikt Bosz vooruit op het bekerduel. Ook Sinkgraven ontbreekt nog. De oud-Ajacied herstelt van een teenblessure. "Hij traint wel met de ploeg, we hopen dat hij snel weer kan spelen."

Wie Bosz ook beschikbaar heeft, hij is met Leverkusen verplicht de bekerfinale te halen. Desalniettemin is Die Werkself gewaarschuwd voor Saarbrücken. De stuntploeg rekende in het toernooi al af met FC Köln en Fortuna Düsseldorf. Bosz is dan ook van plan met zijn sterkst mogelijke elf te starten. "We willen die finale halen."

De andere halve finale gaat woensdag tussen Bayern München en Eintracht Frankfurt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen