Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Milik staat voor dilemma: contract verlengen of verkocht worden

Milik staat voor dilemma: contract verlengen of verkocht worden

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 juni 2020 – Napoli zet Arek Milik voor een duidelijke keuze: verlengen of vertrekken. Het liefst wil de Italiaanse club dat de oud-Ajacied zijn krabbel onder een nieuw contract zet. Zijn huidige verbintenis loopt over een jaar af. Milik wordt regelmatig in verband gebracht met andere clubs, waaronder Juventus, AC Milan en Arsenal.

"De wens is om opnieuw over zijn contract te onderhandelen, dus we zijn in gesprek met zijn zaakwaarnemers. Het doel is om de situatie op te lossen", zegt technisch directeur Cristiano Giuntoli tegen Sky Sport Italia. "Als hij niet wil verlengen, zullen we hem verkopen. Spelers kunnen blijven zolang ze de juiste mentaliteit tonen. Napoli gaat verder, met of zonder Milik."

Giuntoli heeft zijn lijstje met potentiële opvolgers voor Milik in elk geval klaarliggen. Daarop staan onder meer Victor Osimhen (Lille) en Luka Jovic (Real Madrid). "Ze zijn allemaal getalenteerd en gewild. Wanneer Milik vertrekt, gaan we de transfermarkt op. De afgelopen twee maanden heb ik mijn huiswerk gedaan."

Vier jaar geleden verruilde Milik Ajax voor Napoli. Sindsdien maakte de 26-jarige Pool in 109 wedstrijden zijn opwachting voor Napoli en scoorde hij daarin 46 keer.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd