'Van der Gaag kon ook toetreden tot technische staf van PSV'

8 juni 2020, 09:22

PSV had een oogje op Mitchell van der Gaag. De 48-jarige oefenmeester kon toetreden tot de technische staf van Roger Schmidt. Maar de voorkeur ging naar een langer dienstverband als trainer van Jong Ajax. Hij vindt zichzelf in Amsterdam nog niet uitgeleerd.

Volgens het Eindhovens Dagblad was Van der Gaag in beeld bij PSV. In een interview met het ED laat de trainer die vaststelling bij de krant en praat hij alleen over Ajax. "Bij Ajax ligt de lat in alle opzichten zo hoog mogelijk en het is prachtig om als trainer in zo'n omgeving te mogen werken. In een beloftenteam komen spelers soms terug van het eerste elftal of ze maken vanuit de jeugd een stap naar boven. Daarnaast is er een wat kleinere vaste kern. In die situatie spelers proberen te helpen om in een goed team te kunnen functioneren, is me erg goed bevallen."

Van der Gaag verlengde vorige week zijn contract met twee seizoenen. "Een teken van vertrouwen in deze voor iedereen moeilijke tijd. Dat je in deze periode je contract kunt verlengen, is niet iedereen gegeven realiseer ik me. Ik ben er blij mee en heb het zelf ook goed naar mijn zin in deze functie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen