Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Hertha BSC raakt zeer geïnteresseerd in Zeefuik'

'Hertha BSC raakt zeer geïnteresseerd in Zeefuik'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 juni 2020 – Een volgende club voegt zich in de race om de handtekening van Deyovaisio Zeefuik. Hertha BSC ziet de 22-jarige speler van FC Groningen als nieuwe rechtsback. De ambitieuze club uit Berlijn is zeer geïnteresseerde en zou zelfs de dans leiden.

Dat meldt BILD. Volgens de krant is Hertha heiß voor Zeefuik, die in Groningen nog over een eenjarig contract beschikt. Na een indrukwekkende serie sinds de herstart van de Bundesliga verkeert Die Alte Dame niet langer in degradatiegevaar en kan trainer Bruno Labbadia zijn selectie voor volgend seizoen gaan samenstellen.

Lees ook: "Ik wil naar de Europa League of liever nog de Champions League"

Zeefuik wordt gezien als mogelijke eerste versterking. Hertha ziet in hem de opvolger van de 33-jarige Peter Pekarik. Zeefuik zou iets minder dan drie miljoen euro moeten kosten. Hertha en Groningen deden in januari ook al zaken toen Daishawn Redan op huurbasis naar de Trots van het Noorden kwam. De huidige nummer negen van de Bundesliga ondervindt voor Zeefuik concurrentie van clubs als Southampton, Stade de Reims en FC Augsburg.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd