NEC-speler Musaba in belangstelling: "Dat is niet voor niets"

7 juni 2020, 23:06

Anthony Musaba kan rekenen op de nodige belangstelling. De aanvaller van NEC heeft in Nijmegen nog een contract voor een jaar en staat in de belangstelling van veel buitenlandse clubs. Dat erkent algemeen directeur Wilco van Schaik.

De negentienjarige Nederlander speelde afgelopen seizoen 31 wedstrijden, waarin hij vijf keer scoorde. Toch is er veel interesse. "Dat is niet voor niets", zegt Van Schaik tegen Voetbal International. "Anthony heeft specifieke kwaliteiten, dat horen we ook van clubs waarmee we in gesprek zijn. Daar vallen ze op. Hij is nog jong, dus de verwachting is niet dat hij meteen in het eerste komt bij een Europese topclub."

Hij rekent erop dat hij naar een grote Europese club gaat. "Het is wel de verwachting dat zo'n club hem gaat kopen. Ze zijn niet vaak geïnteresseerd in dit soort spelers. Wij horen ook van ze dat ze eigenlijk nooit in de Keuken Kampioen Divisie komen kijken. Alle clubs hebben een plan met hem. Als je Anthony aan de hand daarvan probeert te ontwikkelen, kan het heel snel gaan. Dat hebben we hier ook gezien."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen