Antonucci reageert op Volendam-flirt: "Zeker een optie"

7 juni 2020, 22:14   Bijgewerkt: 7 juni 2020, 22:28

Francesco Antonucci staat niet onwelwillend tegenover een terugkeer naar FC Volendam. De jonge middenvelder kende een geweldig seizoen in de Eerste Divisie, maar is deze week weer teruggekeerd naar zijn werkgever AS Monaco. De club wil echter graag dat hij terugkeert en ook hijzelf staat daar positief tegenover.

Technisch directeur Jasper van Leeuwen gaf eerder vandaag bij NH Sport aan dat hij hoopt op een rentree van Antonucci. "Wat Franco wil is het belangrijkste. Voor hem is dat ook niet makkelijk als je veel keuzes hebt. Ten tweede is het belangrijk wat Monaco wil. Daar wachten ze op een nieuwe technisch directeur. Tot slot zijn er ook andere clubs geïnteresseerd. Maar hij weet dat hij welkom is om nog een jaar te voetballen in Volendam."

Antonucci, die elf keer scoorde in de Eerste Divisie, zit momenteel in Frankrijk. Hij wacht af wat er gaat gebeuren, "Eind juni beginnen de trainingen bij AS Monaco weer en tegen die tijd zal er snel duidelijkheid komen over mijn toekomst", vertelt hij aan PéSide. "Op dit moment valt er nog niet veel over te zeggen. Het enige wat ik weet, is dat ik het beste wil voor mijn carrière. Ik heb een prima seizoen achter de rug bij FC Volendam en een extra seizoen bij Volendam is en blijft zeker een optie, ik sluit niks uit."

Lees ook: Volendam hoopt op behoud van Antonucci: "Hij is welkom"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen