Augsburg en Köln verzuimen om verder afstand te nemen

7 juni 2020, 20:23

FC Augsburg en 1. FC Köln hebben elkaar zondag in evenwicht gehouden in de Bundesliga. De middenmoters speelden door twee goals in de slotfase met 1-1 gelijk en schieten daar beide niet veel mee op. De teams wilden namelijk graag afstand nemen van de onderste plaatsen.

Het was Köln dat in de slotfase op voorsprong kwam via Anthony Modeste. De invaller schoot zes minuten voor tijd raak met een fraaie volley. Het leek voldoende voor de overwinning, maar de thuisploeg kwam toch nog terug. Drie minuten later werd het namelijk 1-1. Philipp Max hielp Augsburg namelijk aan een punt door eveneens te scoren met een volley. Eerder in het duel had spits Florian Niederlechner al een penalty gemist namens de thuisploeg.

Bij de thuisploeg zat Jeffrey Gouweleeuw op de bank, net als Alfred Finnbogason die nog wel als invaller in het veld kwam. Bij de bezoekers was Kingsley Ehizibue de rechtsback. Köln staat twaalfde in de Bundesliga, terwijl Augsburg de dertiende plaats bezet met drie punten minder. Die ploeg heeft slechts vier punten meer dan nummer zestien Fortuna Düsseldorf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen