Burgemeester Liverpool: kampioensduel verplaatsen niet nodig

7 juni 2020, 19:09

Het is voor Joe Anderson geen probleem om de derby van Liverpool op 21 juni op Goodison Park te laten spelen. Mogelijk kan Liverpool op die dag kampioen van de Premier League worden, waardoor er overwogen werd om het duel op neutraal terrein te laten spelen. Volgens de burgemeester van de stad is dat echter niet nodig.

In het eerste weekend van de hervatting, over twee weken, speelt Liverpool uit tegen Everton. Het is mogelijk dat de koploper dan kampioen van de Premier League wordt, waardoor er gekeken werd naar een eventuele verplaatsing. Dit om te voorkomen dat er fans gaan verzamelen bij het stadion. Volgens Anderson is dat echter niet nodig.

De burgemeester zegt tegen The Athletic dat hij het duel gewoon op Goodison Park wil laten spelen. "We staan er nu beter voor dan vier weken geleden en hebben de boodschap waarom het belangrijk is om niet naar de stadions te komen goed kunnen overbrengen", aldus de burgervader. "We hebben met fans gesproken en de clubs hebben dit zelf ook gedaan. Iedereen is daar duidelijk over geweest. Ik zou er dus geen problemen mee hebben als de derby op Goodison Park en de thuiswedstrijden van Liverpool op Anfield gespeeld worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen