Klaassen in rouw na nieuwe domper: "Wordt erger en erger"

7 juni 2020, 18:01

Degradatie uit de Bundesliga komt steeds dichterbij voor Werder Bremen en Davy Klaassen. De ploeg staat zeventiende en heeft dringend punten nodig, maar verloor zondag wederom. Op eigen veld was VfL Wolfsburg met 0-1 te sterk. Davy Klaassen ziet het somber in.

Werder staat op een degradatieplaats en heeft drie punten minder dan Fortuna Düsseldorf, dat het nog voorbij zal moeten om directe degradatie af te wenden. De nederlaag tegen Wolfsburg betekende in dat kader zeer slecht nieuws. "Zo wordt het erger en erger", baalde Klaassen na afloop bij Duitse media. "Als we zelf geen wedstrijden winnen, dan wordt het steeds zwaarder om in de Bundesliga te blijven."

Ook voor aanvoerder Niklas Moisander was het een teleurstellende middag. Hij zag dat Wout Weghorst de enige treffer van de wedstrijd maakte. "Het was weer zeer teleurstellend. Maar we staan nog steeds maar drie punten achter op Fortuna Düsseldorf. We zullen tot het einde alles blijven geven." Het is de tweede tik in korte tijd voor Werder, dat midweeks nog met 0-3 ten onder ging tegen Eintracht Frankfurt. Daarvoor ging het met zeven punten uit drie duels wel verdienstelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen