Sparta legt De Nooijer vast als assistent van coach Fraser

Sparta legt De Nooijer vast als assistent van coach Fraser

7 juni 2020 – Sparta Rotterdam heeft een opvolger voor de naar ADO Den Haag vertrokken Aleksandar Rankovic aan boord gehaald. Het gaat om Gerard de Nooijer, die voor één seizoen getekend heeft. Als speler speelde De Nooijer tien seizoenen voor Sparta, waarin hij tot 246 wedstrijden kwam.

Sparta denkt dat De Nooijer geschikt is als assistent van hoofdtrainer Henk Fraser. Eerder werkte hij als trainer bij FC Dordrecht en het Chinese Dalian Istar. "Na het vertrek van Aleksandar Rankovic, zochten we iemand om deze positie op te vullen", vertelt Henk van Stee op de clubwebsite. "In Gérard hebben we een trainer met ervaring in het vak en het profvoetbal, die een groot verleden heeft bij de club. Henk Fraser en ik waren positief en daarom wilden wij hem graag toevoegen aan onze technische staf. Ook Gérard was enthousiast, dus wij zijn blij dat we eruit zijn gekomen."

Voor De Nooijer was het niet moeilijk om een keuze te maken toen Sparta zich bij hem meldde. "Als speler heb ik een geweldige tijd gehad op Het Kasteel, het doet me goed om hier te tekenen', reageert De Nooijer. "De club heeft het de afgelopen twee seizoenen goede stappen naar voren gezet en ik kijk ernaar uit hieraan bij te dragen. Ik heb heel veel zin om te beginnen."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 19 april 2021

  2. zondag 18 april 2021