Sétien: over twee à drie wedstrijden zit Suárez weer op topniveau

7 juni 2020, 15:57

Quique Sétien verwacht dat Luis Suárez snel weer op zijn oude niveau zit. De 33-jarige Uruguayaan kan zijn rentree maken als FC Barcelona zaterdag de competitie hervat met een wedstrijd tegen Real Mallorca. Door een knieblessure stond Suárez lang buitenspel.

In januari raakte Suárez geblesseerd. De verwachting was dat de aanvaller dit seizoen niet meer in actie zou komen, maar door de coronacrisis kan hij dit seizoen alsnog van waarde zijn voor de Catalanen. De medische staf zette onlangs alle seinen op groen voor de rentree van de Uruguayaan, tot grote tevredenheid van Sétien.

"Hij heeft extra tijd gekregen om te herstellen. Hij is praktisch volledig fit. We zullen zien hoe het gaat als de competitie weer begint. Over twee à drie wedstrijden zal hij weer op topniveau zitten", spreekt de trainer zijn verwachting uit op de clubsite.

De terugkeer van Suárez komt Sétien goed uit, want de spoeling voorin was dun in de periode voor de coronacrisis. De Catalanen gaan met een voorsprong van twee punten op Real Madrid aan kop in La Liga. Er moeten in de Spaanse competitie nog elf speelrondes worden afgewerkt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen