Bruggink over Streuer: "Denk dat veel mensen niet wilden"

6 juni 2020, 22:53

Arnold Bruggink denkt dat de nieuwe technisch directeur van FC Twente Jan Streuer niet is aangesteld uit luxe. De 69-jarige voetbalman werd zaterdag gepresenteerd als opvolger van technisch directeur Ted van Leeuwen die moest vertrekken, maar hij stapt slechts voor één jaar in. "Ik denk dat veel mensen niet wilden", vertelt Bruggink, voormalig voetballer van de Tukkers.

Dat deed hij bij FOX Sports. "Dat is wel de indruk die je krijgt, want er zijn verschillende namen de revue gepasseerd", weet Bruggink. Daarbij ging het over onder andere Bert van Marwijk en Earnest Stewart, die de ronde deden in Enschede en omstreken. Toch was men naar verluidt wellicht bang om in te stappen bij FC Twente. "Er zijn de laatste jaren nogal wat mensen beschadigd. Het is een club met veel mogelijkheden, maar de stress erbij is ook echt lastig", aldus Bruggink.

Dat er ook al een naam van een trainer rondgaat, is volgens Bruggink ook veelzeggend. "De zoektocht naar een trainer is blijkbaar al begonnen zonder technisch directeur", aldus de voormalig voetballer. "De komende jaren zullen ze vanuit een visie moeten gaan handelen. Daar gaan ze de komende tijd vermoedelijk over nadenken hoe ze dat gaan uitbouwen." In die periode is Streuer de tussentijdse technisch directeur. 

Lees ook: FC Twente stelt Streuer jaar aan als technisch directeur

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen