Gisteren gemist: United wil Van de Beek, zeges Bayern en BVB

Gisteren gemist: United wil Van de Beek, zeges Bayern en BVB

7 juni 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 6 juni.'Manchester United wil Real Madrid aftroeven voor Van de Beek'
Manchester United is concreet voor Donny van de Beek. De Engelse topclub heeft zich bij Ajax gemeld voor de diensten van de middenvelder en hoopt hem voor de neus van Real Madrid weg te kapen. De Spaanse club was eerder al akkoord met de Ajacied, maar de coronacrisis heeft dat akkoord door de neus van Real geboord. Daardoor behoort een stap naar de Premier League tot de mogelijkheden. 

Bayern München neemt lastige horde Bayer naar titel simpel: 2-4
Bayern München kan ondanks de zege van Borussia Dortmund de champagne voor de Bundesliga-titel koud zetten. Der Rekordmeister heeft zaterdag namelijk simpel afgerekend met het Bayer Leverkusen van Peter Bosz, dat nog wel op voorsprong kwam. Daarom leek de ploeg van Hansi Flick zoals eerder het moeilijk te krijgen tegen Bayer, maar niets bleek uiteindelijk minder waar. Al voor de pauze waren de rollen volledig omgedraaid en het einde in 2-4.

Geen enkele nieuwe besmetting bij testronde in Premier League
Goed nieuws in aanloop naar de hervatting van de Premier League: uit de zesde testronde met bijna 1200 tests is geen enkele nieuwe besmetting geconstateerd. In de eerste testrondes kwamen er vrijwel overal nieuwe coronabesmettingen naar voren in de Premier League, maar dat is niet langer het geval. Daardoor hoeft geen enkele speler of club in quarantaine.

FC Twente stelt Streuer jaar aan als technisch directeur
FC Twente heeft in Jan Streuer een nieuwe technisch directeur aangesteld voor komend seizoen. Het 69-jarige voetbaldier tekent een contract voor één seizoen en het is ook de bedoeling dat het in eerste instantie daarbij blijft. Hij zal in op korte termijn een nieuwe trainer moeten aanstellen en de selectie verder moeten invullen. Eerder was hij werkzaam bij onder andere Vitesse en Shakhtar Donetsk.

Koeman: Frenkie is het beste op de plek van Busquets
Ronald Koeman ziet Frenkie de Jong als beste uit de verf komen op de plek van verdedigende middenvelder. Op termijn denkt de bondscoach dat De Jong dan ook de plek van Sergio Busquets zal innemen bij de Catalanen, op het moment dat die bijvoorbeeld vertrekt of stopt. "De plek van Busquets is ook de beste plaats van De Jong, daar speelde hij bij Ajax ook."

Meer nieuws

  1. woensdag 15 juli 2020

  2. dinsdag 14 juli 2020

  3. maandag 13 juli 2020