Arsenal verslaat Charlton, United en Chelsea oefenen onderling

6 juni 2020, 19:47

In Engeland werkt men hard richting de rentree van de Premier League. Arsenal speelde daarvoor zaterdagavond een vriendschappelijke wedstrijd achter gesloten deuren tegen Charlton Athletic (6-0 winst), terwijl Manchester City en Chelsea een trainingswedstrijd onderling speelde.

Dat hebben de clubs op hun eigen kanalen laten weten. Arsenal speelde in het Emirates Stadium tegen Charlton Athletic, de nummer 22 van het Championship. De scheidsrechters werden verzorgd door de technische staf van beide teams, bij wie Alex Lacazette en Pierre-Emerick Aubameyang in de eerste helft voor de doelpunten zorgden.

In de tweede helft kwamen Eddie Nketiah (3x) en Joe Willock nog op het scoreformulier namens The Gunners. Voor Arsenal begint de Premier League weer op 17 juni met een uitwedstrijd tegen Manchester City, United gaat een dag later op bezoek bij Tottenham Hotspur. Chelsea, datook een trainingswedstrijd speelde (zie onder) komt op 21 juni voor het eerst in actie tegen Aston Villa. The Blues hebben echter al een wedstrijd meer gespeeld dan Arsenal en United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor ā‚¬60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor ā‚¬60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen