Rodriguez: "Als PSV voorstel heeft, hoor ik dat aan"

Rodriguez: "Als PSV voorstel heeft, hoor ik dat aan"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

5 juni 2020 – Ricardo Rodriguez heeft het naar zijn zin gehad bij PSV en staat voor volgend seizoen voor alles open. Deze week kwam naar buiten dat de deur op een kier staat voor een langer verblijf in Eindhoven. Als Rodriguez bij PSV blijft, zal hij wel behoorlijk salaris moeten inleveren. 

De Zwitserse linksback werd door PSV sinds de winter gehuurd van AC Milan, waar hij nog een eenjarig contract heeft. In Milan was voor Rodriguez weinig perspectief meer. Bij PSV kwam hij juist weer aan spelen toe. "Ik weet dat ik hier kan spelen en een belangrijke rol heb. Ik heb veel eigenschappen die het team nodig heeft", zegt de verdediger bij PSV TV. "Als PSV een voorstel heeft, hoor ik dat aan en neem ik een besluit."

Lees ook: 'Rodriguez bereid om in te leveren voor een langer verblijf bij PSV'

Vooralsnog weet Rodriguez niet hoe volgend seizoen voor hem eruit ziet. "Ik heb nog geen enkel gesprek gevoerd. Ik heb nog een contract bij Milan, maar ik wil natuurlijk graag spelen", aldus de vleugelverdediger die tot aan de coronastop zes duels voor PSV speelde. "Toen ik hier bij PSV kwam voelde ik mij hier goed en gelukkig."

gerelateerd